-->

Cerita Cinta Fairuz & Fadzilla Hanim ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Fathimah AzZahra' . Mohd Fairuz

Lilypie First Birthday tickers

Biskut Chocolate Swiss (",)~




bahan A:

300gm mentega
300gm tepung gandum
secubit garam
stgh sudu esen vanilla

bahan B :

coklat masak dicairkan

bahan C (hiasan) :

2 bj putih telur
150gm gule aising
15gm tepung jagung

cara :
  1. uli bahan A smpai sebati menjadi doh dan bentukkan bulat2.Letakkan atas loyang yg dh dilenserkan dgn sedikit mentega dan bakar dgn suhu 170 drjah dlm mase 20 mnt
  2. letakkan biscot yg dh siap d.bakar dlm mangkuk kertas n tuangkan coklat ( bahan B) atasnye.Biar smpai kering
  3. campurkan bahan C smpai sebati kemudian corakkan atas biscot mengikut kreativiti masing2

0 comments: